فرامرز میرشکار مبارکه

نویسنده و صاحب نظر فرهنگی، هنری ، اجتماعی

نحوه مصرف سیاه دانه با عسل

  • ۶۱۶

۱- معجون به نسبت یک قاشق غذاخوری سیاه دانه و  نیم کیلو عسل تهیه شود ،

۲-سیاه دانه بایستی آسیاب شود وگرنه تاثیر چندانی نخواهد داشت ،

۳-سیاه دانه لازم است بلافاصله پس از آسیاب شدن با عسل مخلوط شود وگرنه تحت تاثیر هوا خواص مفید آن تغییر یافته و کاهش می یابد ،

۴-  هر روز صبح و شب یک قاشق مرباخوری همراه با یک لیوان شیر یک ساعت بعد از صبحانه و شام میل شود

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.